Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών επιλέγει ELUXEO™

 

Η Γαστρεντερολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “Παναγιά η Βοήθεια” προστέθηκε στην οικογένεια του ELUXEO™ της ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε.

Άλλο ένα Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο επέλεξε να εξοπλίσει την Γαστρεντερολογική του Κλινική με το πρωτοποριακό ενδοσκοπικό σύστημα ELUXEO™ της Fujifilm Holdings Corporation.

Η Γαστρεντερολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείο Πατρών , υπό την διεύθυνση του Καθηγητή Δρ.Κωνσταντίνου Θωμόπουλου απέκτησε ένα πλήρες Σύστημα Ενδοσκοπικού Επεξεργαστή ELUXEO™ με Γαστροσκόπια 700 Series της Fujifilm Holdings Corporation.

Η Κλινική έχει επιπλέον εξοπλιστεί με δύο σύγχρονα συστήματα για τον καθαρισμό και την απολύμανση των ενδοσκοπίων SERIE1 της Soluscope, προσφέροντας πλήρη ασφάλεια στους ασθενείς και στο νοσηλευτικκό προσωπικό.

Με το Σύστημα Ενδοσκοπικού Επεξεργαστή ELUXEO™ οι γιατροί, οι ειδικευόμενοι και οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και να εκπαιδευτούν στις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες της Ενδοσκόπησης.