Θωρακοχειρουργική Κλινική Μεταξά Αντικαρκινικό Νοσοκομείο

Το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά εμπιστεύτηκε την ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ για την την αναβάθμιση του εξοπλισμόυ της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του. Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την αναβάθμιση του εξοπλισμόυ της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του, σε συνεργασία με τον Διευθυντή της κλινικής Δρ. Νικόλαο Μπολάνο.

Ενδοσκοπικό Σύστημα

Αναλυτικότερα η κλινική εξοπλίστηκε με ένα πλήρες Σύστημα Ενδοσκοπικού Επεξεργαστή ELUXEO™ EP-6000 της Fujifilm Holdings Corporation. Το πρωτοποριακό σύστημα  ELUXEO™, βραβευμένο με Red Dot Award: Product Design σε συνδυασμό με την τελευταία σειρά ενδοσκοπίων 700 Series, θέτει ένα νέο πρότυπο στην ενδοσκοπική απεικόνιση. Προσφέρει στους ενδοσκόπους εξαιρετικής ποιότητας εικόνα που μέσω της χρήσης των μοναδικών τεχνικών απεικόνισης BLI & LCI. Ως αποτέλεσμα οι ενδοσκόποι αποκτούν νέα δεδομένα στην υψηλής ευκρίνειας μεγενθυντική χρωμοενδοσκόπηση του γαστρεντερικού συστήματος, φέρνοντας επανάσταση στην πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία των προκαρκινικών καταστάσεων και του πρώιμου καρκίνου στο πεπτικό.

Βρογχοσκόπιο EB-580 T 

Το θεραπευτικό βρογχοσκόπιο EB-580 T της Fujifilm Holdings Corporation είναι εξοπλισμένο με οπτικό φακό και αισθητήρα υψηλής ανάλυσης για ζωντανές και υψηλής ποιότητας εικόνες. Έχει την δυνατότητα να λάβει ένα ευρύ φάσμα δεδομένων, προσφέροντας ακριβή ενδοσκοπική εξέταση και διάγνωση. Τέλος το EB-580 T παρέχει μεγάλο κανάλι εργασίας που επιτρέπει την ταχύτερη αναρρόφηση.

Εγκατάσταση

Η εγκατάσταση και η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε από την έμπειρη ομάδα πωλήσεων μας, με την παρουσία του Δρ. Νικόλαου Μπολάνου. Με την αναβάθμιση αυτή, οι γιατροί, οι ειδικευόμενοι και το νοσηλευτικό προσωπικό της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Μεταξά, θα μπορούν να χρησιμοποιούν και να εκπαιδεύονται στις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες της Επεμβατικής Πνευμονολογίας. Με τον τρόπο αυτό θα παρέχεται κορυφαίας ποιότητας υπηρεσία και ασφάλεια στους ασθενείς.