Ποιοι Είμαστε

http://Who_we_are http://Vision http://mission http://img-4 http://img-5

Ποιοι Είμαστε

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. είναι μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που σταδιακά ενσωματώνει στις δραστηριότητές της, αισίως, την τρίτη γενιά της οικογένειας Καλόγλου. Η εταιρεία με γνώμονα τη συνεχή συνεισφορά στο πολύτιμο αγαθό της Υγείας, παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και εμπορεύεται τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα και εξοπλισμό, καλύπτοντας έτσι όλες τις σύγχρονες ανάγκες των ιατρικών ειδικοτήτων. Εκτός από την αντιπροσώπευση σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού η οποία την έχει καταστήσει ηγέτη στην ελληνική αγορά, η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. παρέχει επίσης καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις, όπως η μελέτη, ο σχεδιασμός και η κατασκευή σύγχρονων νοσοκομειακών χώρων, ψηφιακών χειρουργικών αιθουσών, ενδοσκοπικών εργαστηρίων, εργαστηρίων IVF κα.

Το όραμά μας

Να γίνουμε ο κορυφαίος συνεργάτης και αντιπρόσωπος στην ιατρική κοινότητα παρέχοντας εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα και ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση στους επαγγελματίες της υγείας. Κοιτώντας με αισιοδοξία το μέλλον της ιατρικής, η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. θα συνεχίσει να προοδεύει υπηρετώντας το πολύτιμο αγαθό της Υγείας. Επενδύοντας συνεχώς στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της σε όλες τις καινοτόμες τεχνολογίες της ιατρικής θα συνεχίσει να καλύπτει με σεβασμό τις ανάγκες των πελατών της.

Η αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να εμπνέουμε συνεχώς εμπιστοσύνη στους πελάτες μας προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και να επενδύουμε στην συνεχή εκπαίδευση συμβάλλοντας στην βελτίωση των προτύπων υγειονομικής περίθαλψης.

Οι Εγκαταστάσεις μας

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. στεγάζεται στην Αθήνα σε ένα υπερσύγχρονο ιδιόκτητο κτίριο που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να προσφέρει σε όλους τους εργαζόμενους τις παροχές που θα κάνουν την εργασία τους ακόμη πιο αποδοτική. Επιπλέον δίνοντας μεγάλη σημασία στην παρουσία της σε όλη την Ελλάδα, η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. διαθέτει κέντρο τεχνικής υποστήριξης / εξυπηρέτησης πελατών στην Κρήτη ενώ διατηρεί ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη για την αρτιότερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών στη Βόρεια Ελλάδα. Με τη δέσμευση της ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. στην εκπαίδευση τόσο των πελατών όσο και των εργαζομένων της να είναι δεδομένη, συχνά φιλοξενούνται διαλέξεις και άλλες εκπαιδευτικές εκδηλώσεις για επαγγελματίες υγείας εντός του εκπαιδευτικού της ιδρύματος, το οποίο είναι εξοπλισμένο με οπτικοακουστική τεχνολογία αιχμής αλλά και πιστές προσομοιώσεις ιατρικών σταθμών.

Πιστοποιήσεις & Πολιτικές Εταιρείας

Η αξιοπιστία της ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ Α.Ε. ενισχύεται με τα σύγχρονα συστήματα διασφάλισης ποιότητας EN ISO 13485:2016 και ISO 9001:2015 που διαθέτει, καλύπτοντας τα αυστηρότερα πρότυπα που θέσπισε η Ευρωπαϊκή Κοινότητα, τόσο στην διάθεση προϊόντων, όσο και στην παροχή υπηρεσιών. Καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8δ/Γ.Π οικ. 1348/2004 για την διάθεση ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Πάντα πρωτοπόρα και με ιδιαίτερη ευαισθησία στην ασφάλεια των εργαζομένων και στο περιβάλλον η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. είναι εγγεγραμμένη στο εθνικό μητρώο παραγωγών και έχει πιστοποιηθεί με τα διεθνή πρότυπα EN ISO 14001:2015, ISO 27001:2013 και ISO 45001:2018.