Εγκατάσταση Πρωτοποριακού Εξοπλισμού στην ΜΙΥΑ ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις

 

Η Ενδοσκοπική Α.Ε. ολοκληρωσε το πρώτο μεγάλο έργο της για το 2022, εγκαθιστώντας πρωτοποριακό εξοπλισμό στην νέα μονάδα ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρύογενεσις.

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. με εμπειρία περισσοτέρων των 30 ετών στον χώρο της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής διαθέτει αποδεδειγμένα την απαιτούμενη τεχνογνωσία, εμπειρία και ανθρώπινο δυναμικό για να φέρει εις πέρας την υλοποίηση έργων κατασκευής Μονάδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πρόσφατα υλοποίησε την παράδοση και εγκατάσταση του υπερσύγχρονου εξοπλισμού των οίκων Vitrolife , IVFtech & ASTEC στην νέα ΜΙΥΑ ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις ταυτόχρονα με την εκπαίδευση του προσωπικού της.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει τρία πρωτοποριακά συστήματα Time Lapse EmbryoScope+ & EmbryoScope Flex που διεθνώς αναγνωρίζονται ως Standard of Care με ενσωματωμένο σύστημα αξιολόγησης εμβρύων με τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης iDAScore, workstations νέας τεχνολογίας IVFtech με embryo tested επιφάνεια εργασίας Himacs® και ενσωματωμένο tabletop επωαστή, σταθμούς βιοψίας με LASER κινούμενης δέσμης OCTAX NaviLase® και επωαστές ASTEC με ανεξάρτητα συρτάρια τύπου Drawer Cube & box επωαστές 165 & 30 λίτρων.

Το εργαστήριο καθώς και η τράπεζα κρυοσυντήρησης παρακολουθούνται 24/7 από το εξελιγμένο σύστημα OCTAX Log & Guard για την συνεχή Real Time καταγραφή όλων των σημαντικών παραμέτρων λειτουργίας αλλά και την άμεση ειδοποίηση σε περίπτωση προβλήματος.