Αναβάθμιση Χειρουργείων Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

Το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων “Άγιος Γεώργιος εμπιστεύτηκε την ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ για την πλήρη αναβάθμιση του εξοπλισμού όλων των χειρουργικών αιθουσών.  Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ, σε συνεργασία με την Διοίκηση του Νοσοκομείου και όλων των κλινικών αναβάθμισε όλες τις Χειρορυγικές Αίθουσες, εξοπλίζοντας τες με το Ηλεκτροχειρουργικό workstation VIΟ 300S της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH.

Ηλεκτροχειρουργικό Workstation VIO 300 S 

Το Hλεκτροχειρουργικό workstation VIΟ 300S της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH με 4 socket modules, δίνει την δυνατότητα επιλογής ακριβής εξόδου ισχύος, προσαρμοσμένη στην κάθε ένδειξη. Διαθέτει νέες και βελτιωμένες λειτουργείες κοπής (CUT) και αιμόστασης (COAG).  Είναι απλή στην λειτουργία χάρη στο FocusView mode που διαθέτει. Μέσω του συστήματος ασφαλείας NESSY παρέχει διαδραστική βοήθεια κατά την τοποθέτηση του ηλεκτροδίου επιστροφής. Επιπλέον η διαθερμία VIΟ 300S λόγω των 4 υποδοχών που διαθέτει, δίνει την δυνατότητα για μεταβλητή διαμόρφωση ανάλογα με το κάθε περιστατικό. Τέλος μέσω της διαδραστικής οθόνης, ο χρήστης μπορεί να αντιστοιχίσει τον ποδοδιακόπτη ή ακόμα και ένα μόνο πεντάλ στην υποδοχή εξόδου της επιλογής του.

Εγκατάσταση

Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε από την έμπειρη ομάδα του υποκαταστήματος μας στην Κρήτη με την παρουσία Διοικητή κο. Γιώργου Μπέα, του Υποδιοικητή κο. Μάνου Μπαλιώτη καθώς και της Διευθύντριας της Χειρουργικής Κλινικής κα. Αντωνίου μαζί με τους Δρ. Οικονόμου και Δρ. Τσιμινικάκης. Παράλληλα με την εγκατάσταση πραγματοποιηθήκε και η εκπαίδευση όλης της Βιοϊατρικής ομάδας του Γενικό Νοσοκομείο Χανίων “Άγιος Γεώργιοςαπό την έμπειρη ομάδα πωλήσεων μας. Τέλος πραγματοποιηθήκε live περιστατικό από τον Διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής Δρ.Καζούλη. Με την αναβάθμιση αυτή, οι γιατροί, οι ειδικευόμενοι και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικό Νοσοκομείο Χανίων “Άγιος Γεώργιος, θα μπορούν να χρησιμοποιούν και να εκπαιδεύονται στις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες της Ηλεκτροχειρουργικής. Με τον τρόπο αυτό θα παρέχεται κορυφαίας ποιότητας υπηρεσία και ασφάλεια στους ασθενείς του Νομού Χανίων.