Αναβάθμιση Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής ΓΝ Αλεξάνδρα

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ ανέλαβε την αναβάθμιση του Λαπαροσκοπικού Χειρουργείου της Α’ Μαιευτικής και Γυναικολογική κλινικής του Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Αλεξάνδρα με υπερσύγχρονα μηχανήματα της Erbe Elektromedizin GmbH.

Η Α’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Αλεξάνδρα, με διευθυντή τον Δρ. Χατζηπαπά Ιωάννη και την ομάδα του Δρ. Λευτέρη Ζαχαρίου και Δρ. Λάμπρο Λαμπρινό εξοπλίστηκε με το ηλεκτροχειρουργικό workstation VIΟ 300S της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH. Η διαθερμία VIΟ 300S με 4 socket modules, δίνει την δυνατότητα επιλογής ακριβής εξόδου ισχύος, προσαρμοσμένη στην κάθε ένδειξη. Διαθέτει νέες και βελτιωμένες λειτουργείες κοπής (CUT) και αιμόστασης (COAG).  Είναι απλή στην λειτουργία χάρη στο FocusView mode που διαθέτει. Μέσω του συστήματος ασφαλείας NESSY παρέχει διαδραστική βοήθεια κατά την τοποθέτηση του ηλεκτροδίου επιστροφής. Επιπλέον η διαθερμία VIΟ 300S λόγω των 4 υποδοχών που διαθέτει, δίνει την δυνατότητα για μεταβλητή διαμόρφωση ανάλογα με το κάθε περιστατικό. Τέλος μέσω της διαδραστικής οθόνης, ο χρήστης μπορεί να αντιστοιχίσει τον ποδοδιακόπτη ή ακόμα και ένα μόνο πεντάλ στην υποδοχή εξόδου της επιλογής του. Η εγκατάσταση και η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε από το έμπειρο τμήμα πωλήσεων Erbe της εταιρείας μας, με την παρουσία του Διευθυντή της κλινικής Δρ. Χατζηπαπά Ιωάννη και της ομάδα του Δρ. Λευτέρη Ζαχαρίου και Δρ. Λάμπρο Λαμπρινό.

Η αναβάθμιση του Λαπαροσκοπικού χειρουργείου της Α’ Μαιευτική και Γυναικολογική κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Αλεξάνδραμε την διαθερμία VIΟ 300S της Erbe Elektromedizin GmbH, θα προσφέρει στο νοσοκομείο τεχνολογία αιχμής, παρέχοντας ασφάλεια σε ασθενείς και χειριστές.