6ο Σεμινάριο Απολύμανσης Ενδοσκοπίων και Εξαρτημάτων

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. συμμετείχε στο 6ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για την Απολύμανση των Ενδοσκοπίων και των Εξαρτημάτων στην Ενδοσκόπηση το οποίο διεξήχθει στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας.

 

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. συμμετείχε στο 6ο Σεμινάριο Απολύμανσης Ενδοσκοπίων και Εξαρτημάτων το οποίο διοργανώθηκε από την Ελληνική Γαστρεντερολογική Εταιρεία και διεξάχθει τόσο δια ζώσης στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας όσο και διαδικτυακά το Σάββατο 14 Μαΐου.

Για άλλη μια χρονιά η άριστα καταρτισμένη ομάδα της ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. συμμετείχε στο 6ο Σεμινάριο Απολύμανσης Ενδοσκοπίων και Εξαρτημάτων, παρουσιάζοντας στις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές, όλες τις θεωρητικές και πρακτικές τεχνικές καθαρισμού των ενδοσκοπίων, που χρειάζονται για να επιτύχει η ορθή απολύμανση σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

Στην αρχή του 6ου Εκπαιδευτικού Σεμινάριου για την Απολύμανση των Ενδοσκοπίων και των Εξαρτημάτων στην Ενδοσκόπηση πραγματοποιήθηκαν διάφορες ομιλίες απο επαγγελματίες υγείας του κλάδου και στην συνέχεια όσοι παρακολούθησαν το σεμινάριο με φυσική παρουσία, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πρακτική άσκηση, κατά την οποία η ομάδα της ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. επίδειξε πρακτικές που αφορούν την απολύμανση ενδοσκοπίων ως μέρος της εργασίας των νοσηλευτών στις Μονάδες Ενδοσκοπήσεων. Η παραπάνω διαδικασία είναι εξαιρετικά σημαντική για την προστασία των ασθενών και του προσωπικού από λοιμώξεις και αποτελεί δείκτη ποιότητας των παρεχόμενων νοσηλευτικών υπηρεσιών.