Σεμινάριο Κακοήθειες Θώρακα

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. υποστήριξε το Διεπιστημονικό Σεμινάριο που διοργάνωσε η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία με τις ομάδες εργασίας «Καρκίνος Πνεύμονα», «Επεμβατική Πνευμονολογία» και «Νοσήματα Υπεζωκότα» με θέμα τον ρόλο του Πνευμονολόγου στις Κακοήθειες Θώρακα. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel από την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022.

Παρουσία ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε.

Η εταιρεία μας, υποστηρίζοντας πάντα τα εκπαιδευτικά σεμινάρια, παρείχε ένα πλήρες Σύστημα Ενδοσκοπικού Επεξεργαστή ELUXEO™ με επεξεργαστή Ενδοβρογχικής Υπερηχογραφίας EBUS SU-1 της Fujifilm Holdings Corporation για την Hands-on εκπαίδευση των συμμετεχόντων. Θέμα του κλειστού φροντιστηρίου ήταν “Εισαγωγή στη Σταδιοποίηση Μεθοθωρακίου με EBUS” και πραγματοποιήθηκε από τους εξαιρετικά έμπειρους εκπαιδευτές Σ.Χρυσικός, Σ. Κουκίδου, Β.Βίτσας, Η. Μιχαηλίδου.

Ενδοσκοπικό Σύστημα

Το πρωτοποριακό σύστημα  ELUXEO™ , βραβευμένο με Red Dot Award: Product Design σε συνδυασμό με την τελευταία σειρά ενδοσκοπίων 700 Series, θέτει ένα νέο πρότυπο στην ενδοσκοπική απεικόνιση. Προσφέρει στους ενδοσκόπους εξαιρετικής ποιότητας εικόνα που μέσω της χρήσης των μοναδικών τεχνικών απεικόνισης BLI & LCI. Ως αποτέλεσμα οι ενδοσκόποι αποκτούν νέα δεδομένα στην υψηλής ευκρίνειας μεγενθυντική χρωμοενδοσκόπηση του γαστρεντερικού συστήματος, φέρνοντας επανάσταση στην πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία των προκαρκινικών καταστάσεων και του πρώιμου καρκίνου στο πεπτικό.

Σύστημα Ενδοβρογχικής Υπερηχογραφίας EBUS SU-1 & EB-530 US Υπερηχοβρογχοσκόπιο

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου Κακοήθειες Θώρακα χρησιμοποιήθηκε ο εγκατεστημένος επεξεργαστής Ενδοβρογχικής Υπερηχογραφίας SU-1 της Fujifilm μαζί με το Υπερηχοβρογχοσκόπιο EB-530US. To EB-530US έχει εξαιρετική ικανότητα ελιγμών και δυνατότητα εισαγωγής, μειώνοντας έτσι την ταλαιπωρία του ασθενούς και βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα του χειριστή. Επιπλέον, ο επεξεργαστής Υπερήχων SU-1 παρέχει υψηλής ποιότητας εικόνες και διαφοτερικές λειτουργίες απεικόνισης, βοηθώντας έτσι τους χειριστές να πραγματοποιούν ακριβείς παρακεντήσεις. Τέλος το όργανο διαθέτει 10º πλάγια όψη μαζί με οπτικό πεδίο 120º βελτιώνοντας την ευελιξία και την ασφάλεια κατά τις διαδικασίες που απαιτείται Transbronchial Needle Aspiration (TBNA).