Αναβάθμιση Πνευμονολογικής Κλινικής 401 ΓΣΝΑ

 

Η Πνευμονολογική Κλινική του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών επέλεξε την ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. για την αναβάθμιση του εξοπλισμού της.

 

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. ανέλαβε την αναβάθμιση του εξοπλισμού της Πνευμονολογικής Κλινικής του 401 ΓΣΝΑ Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών, σε συνεργασία με τον Διευθυντή Δρ. Κωνσταντίνου Ψαθάκη και τον Αν.Διευθυντή Δρ. Σταμάτη Κατσένου.

Η αναβάθμιση της Πνευμονολογικής Κλινικής του 401 ΓΣΝΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε από το έμπειρο και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων Erbe της εταιρείας μας, περιελάμβανε το καινοτόμο σύστημα ERBECRYO®2 της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH.

Το σύστημα ERBECRYO®2 δίνει την δυνατότητα χρήσης τεχνικών κρυοθεραπείας για ενδοβρογχικές επεμβάσεις. Παρέχει βολική λειτουργία plug and play και ρυθμίζει αυτόματα τις κατάλληλες παραμέτρους για κάθε αισθητήρα. Ταυτόχρονα εμφανίζονται στην οθόνη όλες τις σημαντικές ρυθμίσεις και ενεργοποιείται μέσω ποδοδιακόπτη, προσφέροντας τρομερή ευκολία στον χειριστή.

Η εγκατάσταση και η εκπαίδευση του προσωπικού της κλινικής για τις λειτουργίες του συστήματος, πραγματοποιήθηκε και με την παρουσία των Δρ. Βασίλειου Σκούρα και Δρ. Απόστολου Τραυλού.