Ημερίδα Διακλαδικής Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ΝΝΑ

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. συμμετείχε στην Ημερίδα της Διακλαδικής Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του ΝΝΑ με θέμα «Νεότερες προσεγγίσεις στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση»

 

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. συμμετείχε ως αρωγός στην Ημερίδα της Διακλαδικής Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ) με θέμα «Νεότερες προσεγγίσεις στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση», η οποία διοργανώθηκε από το ΝΝΑ υπό την αιγίδα του ΓΕΕΘΑ και πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδας στον Πειραιά.

Η Διακλαδική Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής των Ενόπλων Δυνάμεων, της οποίας τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση του εξοπλισμού της είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. (Δείτε το έργο εδώ), συστάθηκε και ενεργοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2017. Σκοπός της ήταν η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών υγείας στους δικαιούχους ιατρικής περίθαλψης και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Στην Ημερίδα, της οποίας την έναρξη κήρυξε ο Υπαρχηγός ΓΕΝ Υποναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης ΠΝ, συμμετείχαν έγκριτοι επιστήμονες του κλάδου της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Με την ολοκλήρωση της Ημερίδας ακολούθησε ξενάγηση και γεύμα στο Πλωτό Ναυτικό Μουσείο Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ».