Η Πνευμονολογική Κλινική του Παναρκαδικού ΓΝ Τρίπολης “Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ” επέλεξε την ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. για την αναβάθμιση του εξοπλισμού της.

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. ανέλαβε την αναβάθμιση της Πνευμονολογικής Κλινικής Παναρκαδικού ΓΝ Τρίπολης “Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ”, σε συνεργασία με την Διεύθυντρια της κλινικής κα. Βλάχου Γαρυφαλιά.

Σύστημα

Η αναβάθμιση της κλινικής, η οποία πραγματοποιήθηκε από το έμπειρο και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων Erbe της εταιρείας μας, περιελάμβανε το καινοτόμο σύστημα κρυοθεραπείας ERBECRYO®2 της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH. Το σύστημα ERBECRYO®2 δίνει την δυνατότητα χρήσης τεχνικών κρυοθεραπείας για ενδοβρογχικές επεμβάσεις. Παρέχει βολική λειτουργία plug and play και ρυθμίζει αυτόματα τις κατάλληλες παραμέτρους για κάθε αισθητήρα. Ταυτόχρονα εμφανίζονται στην οθόνη όλες τις σημαντικές ρυθμίσεις και ενεργοποιείται μέσω ποδοδιακόπτη, προσφέροντας τρομερή ευκολία στον χειριστή.

Εγκατάσταση

Η εγκατάσταση και η εκπαίδευση του προσωπικού της κλινικής για τις λειτουργίες του συστήματος, πραγματοποιήθηκε και με την παρουσία της Δρ. Βλάχου Γαρυφαλιάς και της Κα. Σωτηροπούλου Σοφίας. Με την αναβάθμιση της Πνευμονολογικής Κλινικής του Παναρκαδικού ΓΝ Τρίπολης , οι γιατροί, οι ειδικευόμενοι και το νοσηλευτικό προσωπικό θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες στον κλάδο της επεμβατικής Πνευμονολογίας. Ως αποτέλεσμα θα παρέχεται στους ασθενείς του νομού Αρκαδίας, ασφάλεια και κορυφαίας ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες.