Σύστημα Βρογχοσκόπησης ELUXEO™ στο ΓΝΑ Σωτηρία

Το καινοτόμο σύστημα βρογχοσκόπησης ELUXEO™ της Fujifilm Holdings Corporation εγκαταστάθηκε στο Κεντρικό Βρογχολογικό Εργαστήριο “Χρίστος Γκάγκας” του ΓΝΑ Σωτηρία μετά από την σημαντική δωρεά κοινωνικής και ανθρωπιστικής δράσης του κοινωφελούς Ιδρύματος Ευγενίδου .

Το πρωτοποριακό σύστημα ELUXEO™, βραβευμένο με Red Dot Award: Product Design 2017, ενσωματώνει την καινοτόμο τεχνολογία 4-LED Multi-Light™ θέτοντας ένα νέο πρότυπο στην ενδοσκοπική απεικόνιση. Σε συνεργασία με το High Definition βρογχοσκόπιο που ενσωματώνει τεχνολογία Super CCD, προσφέρει στους πνευμονολόγους εξαιρετικής ποιότητας ενδοσκοπικές εικόνες και μέσω της χρήσης των μοναδικών τεχνικών απεικόνισης BLI & LCI που διαθέτει προσφέρει νέα δεδομένα στην υψηλής ευκρίνειας βρογχοσκόπηση.

Η δωρεά περιλαμβάνει και την εγκατάσταση του πρωτοποριακού συστήματος καθαρισμού και απολύμανσης ενδοσκοπίων SERIE 1 της Soluscope και του συστήματος αποθήκευσης ενδοσκοπίων DSC-8000 που με τον καινοτόμο και λειτουργικό σχεδιασμό τους, εξασφαλίζουν την απαραίτητη υψηλού επιπέδου ασφάλεια στους ασθενείς καλύπτοντας πλήρως τα Ευρωπαϊκά πρότυπα 15883-1 & 4.