Ευρωπαϊκό Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας 2022

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. συμμετείχε σε συνεργασία με την εταιρεία Clarius Mobile Health στο 39οΕυρωπαϊκό Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας 2022. Το συνέδριο διοργανώθηκε από την European Society of Regional Anaesthesia στην Θεσσαλονίκη στις 22-25 Ιουνίου.

Παρουσία ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ

Κατά την διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης, η εταιρεία μας συμμετείχε ενεργά στο περίπτερο της εταιρείας Clarius που αποκλειστικά αντιπροσωπεύουμε στην Ελληνική αγορά. Παρουσιάσαμε μηχανήματα φορητών υπερήχων τελευταίας τεχνολογίας ειδικούς για την ειδικότητα της Αναισθησιολογίας.

Καινούργια Μηχανήματα

Οι Ασύρματοι Υπέρηχοι της εταιρείας Clarius Mobile Health αποτελούν την κορυφαία επιλογή για επαγγελματίες υγείας όλων των ειδικοτήτων που αναζητούν κορυφαία απεικόνιση σε προσιτό σαρωτή. Μέσω της σύνδεσης του με συσκεύες IOS ή Android οι υπέρηχοι της εταιρείας Clarius προσφέρουν ευκολία στην χρήση, φορητότητα και υψηλής ευκρίνειας σάρωση για απεικόνιση έως 40cm. Επιπλέον οι δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, οι εξειδικευμένες προεπιλογές και οι προσαρμόσιμες ροές εργασίας βελτιστοποιούν αυτόματα την απεικόνιση προσφέροντας στους επαγγελματίες υγείας μια απρόσκοπτη εμπειρία. Τέλος με την λειτουργεία τηλειατρικής Clarius Live, οι επαγγελματίες υγείας έχουν την δυνατότητα στέλνοντας έναν σύνδεσμο, να επιτρέψουν σε εξωτερικούς παραλήπτες να δουν την σάρωση τους, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο στην κλινική εξέταση. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι αποτελούν κορυφαία επιλογή αποτελεί η πρόσφατη εγκατάσταση που πραγματοποιήσαμε σε 17 κέντρα υγείας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Χρήση στην Αναισθησιολογία

Η υπερηχογραφία προσφέρει τη δυνατότητα στον αναισθησιολόγο να «βλέπει» σε οθόνη την πραγματική πορεία των νεύρων σε κάθε ασθενή που πρόκειται να χορηγήσει αναισθησία και ταυτόχρονα να ελέγχει την αποτελεσματικότητα της πράξης του. Αυτό το κατορθώνει γιατί με τη βοήθεια των υπερήχων της Clarius Mobile Health κατευθύνει τη βελόνα του ακριβώς δίπλα στο νεύρο και παρακολουθεί την έγχυση του τοπικού αναισθητικού γύρω από αυτό. Με αυτόν τον τρόπο η τεχνική γίνεται πιο ακριβής και η ποσότητα του φαρμάκου που χρησιμοποιείται είναι κατά πολύ μειωμένη σε σχέση με τις παλαιές τεχνικές, ελαττώνοντας έτσι τον κίνδυνο της τοξικότητας.

Hands-on & Live Cases

Καθόλη την διάρκεια του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικά Hands-on σεμινάρια στα οποία η εταιρεία μας σε συνεργασία με την εταιρεία Clarius Mobile Health παρείχε εξοπλισμό για την εκπαίδευση των συμμετεχόντων. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία με την βοήθεια και την καθοδήγηση των ανθρώπων μας να χρησιμοποιήσουν και να εκπαιδευτούν στους φορητούς υπέρηχους.