Ενδοσκοπικό σύστημα ELUXEO™ στο ΠαΓΝΗ

Η οικογένεια του καινοτόμου συστήματος ELUXEO™ συνεχώς μεγαλώνει! Εγκατάσταση ενδοσκοπικού συστήματος στο ΠαΓΝΗ.

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου – ΠαΓΝΗ έχει πλέον στην κατοχή του το καινοτόμο ενδοσκοπικό σύστημα ELUXEO™ της Fujifilm Holdings Corporation. Το προηγμένο σύστημα εγκαταστάθηκε στη Μονάδα Ενδοσκοπήσεων της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου μετά από την σημαντική δωρεά κοινωνικής και ανθρωπιστικής δράσης της Βιομηχανίας Plastika Kritis S.A. και των Μινωικών Γραμμών – Minoan Lines S.A. μέσω του ιδρύματος Fondazione Grimaldi.

Το πρωτοποριακό σύστημα ELUXEO™, βραβευμένο με Red Dot Award: Product Design 2017, ενσωματώνει την καινοτόμο τεχνολογία 4-LED Multi-Light™ θέτοντας ένα νέο πρότυπο στην ενδοσκοπική απεικόνιση. Προσφέρει στους ενδοσκόπους μέσω της  εξαιρετικής ποιότητας εικόνας που διαθέτει και της χρήσης των μοναδικών τεχνικών απεικόνισης BLI & LCI, νέα δεδομένα στην υψηλής ευκρίνειας μεγενθυντική χρωμοενδοσκόπηση του γαστρεντερικού συστήματος, φέρνοντας επανάσταση στην πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία των προκαρκινικών καταστάσεων και του πρώιμου καρκίνου στο πεπτικό.

Με το σύστημα αυτό οι γαστρεντερολόγοι του νοσοκομείου θα είναι σε θέση να προσφέρουν στους ασθενείς της Κρήτης την πιο εξελιγμένη και αξιόπιστη μέθοδο διάγνωσης του πρώιμου καρκίνου αλλά και λοιπών παθήσεων του γαστρεντερικού συστήματος και ως εκ τούτου την έγκαιρη και αποτελεσματική θεραπευτική αντιμετώπιση τους.