Δωρεά Ασύρματου Συστήματος Υπερήχων στο ΕΔΔΥΠΠΥ

Δωρεά Ασύρματου Συστήματος Υπερήχων στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων ΕΔΔΥΠΠΥ.

Η εταιρεία ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί, στηρίζει έμπρακτα το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων ΕΔΔΥΠΠΥ στο έργο που επιτελεί στον τομέα της πρόληψης και της διατήρησης της υγείας των δημοτών σε όλη την Ελλάδα, με τη δωρεά ενός πρωτοποριακού ασύρματου συστήματος υπερήχων C3 HD της εταιρείας Clarius Mobile Health.

Η παράδοση έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ του ΕΔΔΥΠΠΥ παρουσία του προέδρου του και Περιφερειάρχη Αθηνών κου Γεώργιου Πατούλη της Γενικής Διευθύντριας του δικτύου Κας Μαρία Αϊδίνη, του Συντονιστή προγράμματος κου Παπασπυρόπουλου και των μελών του ΔΣ.

Για τις δυνατότητες και την αξιοποίηση του συστήματος C3 HD της Clarius Mobile Health τόσο εντός των ορίων της περιφέρειας Αττικής όσο και σε απομακρυσμένα σημεία της χώρας μας με περιορισμένη δυνατότητα πρόσβασης των δημοτών σε διαγνωστικά κέντρα, μίλησε ο Δρ. Ηρακλής Τιτόπουλος MD, PhD Πνευμονολόγος, Εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και περιφερειάρχης Αττικής Κος Γιώργος Πατούλης και ο πρόεδρος και Διευθ.Σύμβουλος της δωρήτριας εταιρείας ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. Κος Κίμων Καλόγλου.

Το ασύρματο φορητό σύστημα C3 HD με την τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης που διαθέτει, προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας εικόνες, καθιστώντας την εξέταση άμεση και αποτελεσματική. Επιπλέον διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα Τηλεϊατρικής με δυνατότητα παρακολούθησης εξέτασης σε πραγματικό χρόνο από έμπειρους ιατρούς σε όποιο σημείο της Ελλάδος χρειαστεί.