Ασύρματοι Υπέρηχοι & Αισθητική Δερματολογία

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. συμμετείχε στo Ultrasound Training Course που διοργανώθηκε από την Allergan στο εκπαιδευτικό κέντρο ATTC στις 3 Οκτωβρίου 2022.

 

Παρουσία ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ συμμετείχε στο Ultrasound Training Course που διοργανώθηκε από την Allergan στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ATTC στις 03 Οκτωβρίου. Θέμα του εκπαιδευτικού course ήταν η χρήση υπερηχογραφικών συστημάτων στον κλάδο της Αισθητικής Δερματολογίας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, η εταιρεία μας συμμετείχε ενεργά παρουσιάζοντας τα οφέλη που έχει η χρήση ασύρματων υπερήχων στον κλάδο της Αισθητικής Δερματολογίας. Οι συμμετέχοντες μπορούσαν να εκπαιδευτούν στην χρήση των υπερσύγχρονων φορητών υπερήχων της εταιρείας Clarius Mobile Health, πραγματοποιώντας εγχύσεις υαλουρονικού οξέος της εταιρείας Allergan. Επιπλέον, δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν υπερηχογραφική εικόνα από γυναίκες που είχαν τοποθετήσει υαλουρονικό οξύ στο πρόσωπό τους.

Πρωτοποριακά Συστήματα Νέας Γενιάς

Οι Ασύρματοι Υπέρηχοι της εταιρείας Clarius Mobile Health που αποκλειστικά αντιπροσωπεύουμε στην Ελληνική αγορά, αποτελούν την κορυφαία επιλογή για επαγγελματίες υγείας όλων των ειδικοτήτων που αναζητούν κορυφαία απεικόνιση σε προσιτό σαρωτή. Μέσω της σύνδεσης του με συσκεύες IOS ή Android οι υπέρηχοι της εταιρείας Clarius προσφέρουν ευκολία στην χρήση, φορητότητα και υψηλής ευκρίνειας σάρωση για απεικόνιση έως 40cm. Επιπλέον οι δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, οι εξειδικευμένες προεπιλογές και οι προσαρμόσιμες ροές εργασίας βελτιστοποιούν αυτόματα την απεικόνιση προσφέροντας στους επαγγελματίες υγείας μια απρόσκοπτη εμπειρία. Τέλος με την λειτουργεία τηλειατρικής Clarius Live, οι επαγγελματίες υγείας έχουν την δυνατότητα στέλνοντας έναν σύνδεσμο, να επιτρέψουν σε εξωτερικούς παραλήπτες να δουν την σάρωση τους, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο στην κλινική εξέταση. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι αποτελούν κορυφαία επιλογή αποτελεί η πρόσφατη εγκατάσταση που πραγματοποιήσαμε σε 17 κέντρα υγείας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Χρήση στην Αισθητική Δερματολογία

Οι Ασύρματοι Υπέρηχοι της εταιρείας Clarius Mobile Health είναι η κορυφαία επιλογή για τους επαγγελματιές αισθητικής καθώς απεικονίζουν ξεκάθαρα την ανατομία του προσώπου και της επιφάνειας του σε πραγματικό χρόνο. Με την χρήση Colour Doppler, οι φορητοί υπέρηχοι καθοδηγούν τους δερματολόγους στην έγχυση των cosmetic filler και άλλων διαδικασιών. Κοιτάζοντας κάτω από το δέρμα, ο δερματολόγος αποφεύγει αγγειακές επιπλοκές και επιβεβαιώνει την σωστή τοποθέτηση του filler. Η χαρτογράφηση των αγγείων του προσώπου έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την ασφάλεια των θεραπειών με ουαλουρονικό οξύ. 

Με την εξαιρετική επιφανειακή απεικόνιση και τα έτοιμα pre-sets ο Ασύρματος Υπέρηχος Clarius L20 HD3 είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για τους δερματολόγους. Είναι ο μόνος ειδικά σχεδιασμένος φορητός υπέρηχος με εξαιρετική υψηλή συχνότητα εως 20MHz που:

  • Προσφέρει εξαιρετική επιφανειακή απεικόνιση στα 4 cm μέσω της σύνδεσης του με συσκεύες IOS ή Android.
  • Εκτελεί πλήρη χαρτογράφηση του προσώπου για την αποφυγή αγγειακών τραυματισμών.
  • Οπτικοποιεί την ασφαλή τοποθέτηση της βελόνας.
  • Επιβεβαιώνει την τοποθέτηση του cosmetic filler και την ροή του αγγείου μετά την ένεση.
  • Οπτικοποιεί τα cosmetic filler για πιθανή διάλυση και απομάκρυνση τους.
  • Οπτικοποιεί τα αγγεία του προσώπου για πιθανή επανορθωτική χειρουργική αισθητική.

Hands-on & Live Cases

Καθόλη την διάρκεια του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικά Hands-on σεμινάρια στα οποία η εταιρεία μας παρείχε 3 σταθμούς με ασύρματους υπέρηχους  Clarius Mobile Health για την εκπαίδευση των συμμετεχόντων. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία με την βοήθεια και την καθοδήγηση των ανθρώπων μας να χρησιμοποιήσουν και να εκπαιδευτούν στους φορητούς υπέρηχους.