Αναβάθμιση Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας

Το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας εμπιστεύτηκε την ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ για την πλήρη αναβάθμιση του εξοπλισμού των κεντρικών χειρουργείων του.  Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την αναβάθμιση του εξοπλισμόυ του, σε συνεργασία με τον Διεθυντή της Γυναικολογικής Κλινικής Δρ. Καραμανλή Γεώργιο και την Προΐσταμένη του χειρουργίου κα. Δερλού Μαρία.

Αναλυτικότερα εγκαταστήθηκαν:

Ηλεκτροχειρουργική διαθερμία VIΟ3

Η υπερσύγχρονη ηλεκτροχειρουργική διαθερμία VIΟ3 της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH. Η διαθερμία VIΟ3 χρησιμοποιεί 15 τελευταίας γενιάς επεξεργαστές ψηφιακού σήματος με δυνατότητα 25 εκατομμύρια μετρήσεων/δευτερόλεπτο. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται η ανώτερη απόδοση του συστήματος και βελτιώνεται η αναπαραγωγικότα των ιστών. Η διαθερμία VIΟ3 δίνει την δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης μέχρι 6 εργαλείων. Η μεγάλη οθόνη αφής μαζί με την γραφική διεπαφή, διασφαλίζουν την βέλτιστη φιλικότητα προς τον χρήστη, επιτρέποντας του να έχει πάντα καθαρή εικόνα όλων των παραμέτρων.

Σύστημα Επεμβατικής Υστεροσκόπησης & Ρεζεκτοσκόπησης GUBBINI

Το υστεροσκόπιο/ρεζεκτοσκόπιο GUBBINI προσφέρει διάμετρο εργασίας 14.9 έως 18.5 Fr, παρέχοντας έτσι τεράστιες δυνατότητες στον ελάχιστα επεμβατικό τομέα της Υστεροσκόπησης. Με τον τρόπο αυτό προσφέρεται στους ασθενείς μια λιγότερο τραυματική χειρουργική επέμβαση.

Εγκατάσταση

Η εγκατάσταση και η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε από την έμπειρη ομάδα μας, παρουσία του Διεθυντή της Γυναικολογικής Κλινικής Δρ. Καραμανλή Γεώργιου και της Προΐσταμένης του χειρουργίου κα. Δερλού Μαρία. Επιπλέον πραγματοποιήθηκαν και περιστατικά με την χρήση του καινούργιου εξοπλισμού. Με την αναβάθμιση αυτή, οι γιατροί, οι ειδικευόμενοι και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας, θα μπορούν να χρησιμοποιούν και να εκπαιδεύονται στις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες της Επεμβατικής Υστεροσκόπησης. Με τον τρόπο αυτό θα παρέχεται κορυφαίας ποιότητας υπηρεσία και ασφάλεια στους ασθενείς του Νομού Φωκίδας.