Αναβάθμιση Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας

 

Το Γαστρεντερολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας αναβαθμίστηκε με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την αναβάθμιση του εξοπλισμόυ του Γαστρεντερολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, υπό την διεύθυνση του Δρ. Παναγιώτη Καλαποθάκου.

Ενδοσκοπικό Σύστημα

Αναλυτικότερα η κλινική εξοπλίστηκε με ένα πλήρες Σύστημα Ενδοσκοπικού Επεξεργαστή ELUXEO™ με Ενδοσκόπια 700 Series της Fujifilm Holdings Corporation. Το πρωτοποριακό σύστημα  ELUXEO™ , βραβευμένο με Red Dot Award: Product Design σε συνδυασμό με την τελευταία σειρά ενδοσκοπίων 700 Series, θέτει ένα νέο πρότυπο στην ενδοσκοπική απεικόνιση. Προσφέρει στους ενδοσκόπους εξαιρετικής ποιότητας εικόνα που μέσω της χρήσης των μοναδικών τεχνικών απεικόνισης BLI & LCI. Ως αποτέλεσμα οι ενδοσκόποι αποκτούν νέα δεδομένα στην υψηλής ευκρίνειας μεγενθυντική χρωμοενδοσκόπηση του γαστρεντερικού συστήματος, φέρνοντας επανάσταση στην πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία των προκαρκινικών καταστάσεων και του πρώιμου καρκίνου στο πεπτικό.

Ηλεκτροχειρουργικό Σύστημα

Επιλέον η κλινική εξοπλίστηκε με μία υπερσύγχρονη ηλεκτροχειρουργική διαθερμία VIΟ3 της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH. Η διαθερμία VIΟ3 χρησιμοποιεί 15 τελευταίας γενιάς επεξεργαστές ψηφιακού σήματος με δυνατότητα 25 εκατομμύρια μετρήσεων/δευτερόλεπτο. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται η ανώτερη απόδοση του συστήματος και βελτιώνεται η αναπαραγωγικότα των ιστών. Η διαθερμία VIΟ3 δίνει την δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης μέχρι 6 εργαλείων. Η μεγάλη οθόνη αφής μαζί με την γραφική διεπαφή, διασφαλίζουν την βέλτιστη φιλικότητα προς τον χρήστη, επιτρέποντας του να έχει πάντα καθαρή εικόνα όλων των παραμέτρων.

Σύστημα Απολύμνασης & Καθαρισμού

Τέλος εγκαταστάθηκε ένα σύγχρονο σύστημα καθαρισμού και την απολύμανσης ενδοσκοπίων SERIE1 της Soluscope, προσφέροντας πλήρη ασφάλεια στους ασθενείς και στο νοσηλευτικκό προσωπικό. Τα Συστήματα Καθαρισμού & Απολύμανσης Ενδοσκοπίων της Soluscope προσφέρουν υψηλού επιπέδου πλύση και απολύμανση σε μόλις 21 λεπτά χρησιμοποιώντας 40% λίγοτερο νερό και χημικά. Επιπλέον είναι εξοπλισμένα με μεγάλη όθονη αφής 7″ ιντσών, προσφέροντας στον χρήστη ένα γραφικό περιβάλλον που επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργέις του.

Εγκατάσταση

Η εγκατάσταση και η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε από το έμπειρο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας, με την παρουσία της Διοικήτριας του Γ.Νοσοκομείου Λακωνίας Κας. Ευδοξίας Παπαγεωργίου, του Διευθυντή του τμήματος Δρ. Παναγιώτη Καλαποθάκου και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Με την αναβάθμιση του Γαστρεντερολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, οι γιατροί, οι ειδικευόμενοι και το νοσηλευτικό προσωπικό θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες της Ενδοσκόπησης. Ως αποτέλεσμα θα παρέχεται στους ασθενείς του νομού, ασφάλεια και κορυφαίας ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες.