Αναβάθμιση Γαστρεντερολογικού Τμήματος Ιατρική Πίστη

Το Ιδιωτικό Πολυιατρείο Ιατρική Πίστη εμπιστεύτηκε την ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ την αναβάθμιση του Γαστρεντερολογικού του Τμήματος.  Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την αναβάθμιση του εξοπλισμόυ του Γαστρεντερολογικού Τμήματος, σε συνεργασία με τον Ιδιοκτήτη του Πολυιατρείου κ. Νικόλαο Πετμεζάκη και τον υπεύθυνο Ιατρό Δρ.Θεόδωρο Γούγουλα.

Ενδοσκοπικό Σύστημα

Αναλυτικότερα το Ιδιωτικό Πολυιατρείο Ιατρική Πίστη εξοπλίστηκε με ένα πλήρες Σύστημα Ενδοσκοπικού Επεξεργαστή ELUXEO™ με δύο Ενδοσκόπια 700 Series της Fujifilm Holdings Corporation. Το πρωτοποριακό σύστημα  ELUXEO™ , βραβευμένο με Red Dot Award: Product Design σε συνδυασμό με την τελευταία σειρά ενδοσκοπίων 700 Series, θέτει ένα νέο πρότυπο στην ενδοσκοπική απεικόνιση. Προσφέρει στους ενδοσκόπους εξαιρετικής ποιότητας εικόνα μέσω της χρήσης των μοναδικών τεχνικών απεικόνισης BLI & LCI. Ως αποτέλεσμα οι ενδοσκόποι αποκτούν νέα δεδομένα στην υψηλής ευκρίνειας μεγενθυντική χρωμοενδοσκόπηση του γαστρεντερικού συστήματος, φέρνοντας επανάσταση στην πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία των προκαρκινικών καταστάσεων και του πρώιμου καρκίνου στο πεπτικό.

Εγκατάσταση

Η εγκατάσταση και η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε από το έμπειρο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας, με την παρουσία του Ιδιοκτήτη του Πολυιατρείου κ. Νικόλαου Πετμεζάκη και του υπεύθυνου Ιατρού Δρ.Θεόδωρου Γούγουλα.

Με την αναβάθμιση αυτή, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γαστρεντερολογικό Τμήμα του Ιδιωτικό Πολυιατρείο Ιατρική Πίστη, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες της Ενδοσκόπησης. Ως αποτέλεσμα θα παρέχεται στους ασθενείς τους, ασφάλεια και κορυφαίας ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες.