Αναβάθμιση Γαστρεντερολογικού Τμήματος Άγιος Σάββας

Το Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών Άγιος Σάββας ανέθεσε στην ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ την αναβάθμιση του εξοπλισμού του Γαστρενερολογικού  Τμήματος του.

Το Γαστρεντερολογικό Τμήμα του  Άγιος Σάββας με διευθυντή τον Δρ. Κλεισθένη Τσαμακίδη και προϊσταμένη του τμήματος κα. Ιωάννου Σοφία εξοπλίστηκε με το ηλεκτροχειρουργικό workstation VIΟ 200S της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH. Η διαθερμία VIΟ 200S δίνει την δυνατότητα επιλογής ακριβής εξόδου ισχύος, προσαρμοσμένη στην κάθε ένδειξη. Είναι απλή στην λειτουργία χάρη στο FocusView mode που διαθέτει. Μέσω του συστήματος ασφαλείας NESSY παρέχει διαδραστική βοήθεια κατά την τοποθέτηση του ηλεκτροδίου επιστροφής. Επιπλέον η διαθερμία VIΟ 200S είναι αναβαθμίσιμη, παρέχει την δυνατοτήτα αποθήκευσης μέχρι 10 προγραμμάτων και την δυνατότητα σύνδεσης 2 ποδοδιακοπτών. Η εγκατάσταση και η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε από το έμπειρο τμήμα πωλήσεων Erbe της εταιρείας μας, με την παρουσία του Διευθυντή του τμήματος Δρ. Κλεισθένη Τσαμακίδη και της προϊσταμένη του τμήματος κα. Ιωάννου Σοφία.

Η αναβάθμιση του Γαστρεντερολογικού τμήματος του Άγιος Σάββας, με την διαθερμία VIΟ 200S της Erbe Elektromedizin GmbH, θα προσφέρει στο νοσοκομείο τεχνολογία αιχμής, παρέχοντας ασφάλεια σε ασθενείς και χειριστές.