Αναβάθμιση Γαστρεντερολογικού Ιατρείου Δρ. Κωνσταντίνου Δημόπουλου

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Δημόπουλος εμπιστεύτηκε την ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ για την πλήρη αναβάθμιση του ιδιωτικού Γαστρεντερολογικού του Ιατρείου στην Καλαμάτα.

Ενδοσκοπικό Σύστημα

Αναλυτικότερα το Γαστρεντερολογικό Ιατρείο εξοπλίστηκε με ένα πλήρες Σύστημα Ενδοσκοπικού Επεξεργαστή ELUXEO™ EP-6000 της Fujifilm Holdings Corporation σε συνδυασμό με την τελευταίου σειρά ενδοσκοπίων 700 Series και πιο συγκεκριμένα το Γαστροσκόπιο ELUXEO Routine EG-720R και το Κολονοσκόπιο ELUXEO Routine EC-720R/M, I, L. Το πρωτοποριακό σύστημα  ELUXEO™ , βραβευμένο με Red Dot Award: Product Design σε συνδυασμό με την τελευταία σειρά ενδοσκοπίων 700 Series, θέτει ένα νέο πρότυπο στην ενδοσκοπική απεικόνιση. Προσφέρει στους ενδοσκόπους εξαιρετικής ποιότητας εικόνα που μέσω της χρήσης των μοναδικών τεχνικών απεικόνισης BLI & LCI. Ως αποτέλεσμα οι ενδοσκόποι αποκτούν νέα δεδομένα στην υψηλής ευκρίνειας μεγενθυντική χρωμοενδοσκόπηση του γαστρεντερικού συστήματος, φέρνοντας επανάσταση στην πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία των προκαρκινικών καταστάσεων και του πρώιμου καρκίνου στο πεπτικό.

Ηλεκτροχειρουργικό Σύστημα VIO 200S

Επιλέον το τμήμα εξοπλίστηκε με ένα ηλεκτροχειρουργικό workstation VIΟ 200S της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH. Η διαθερμία VIΟ 200S δίνει την δυνατότητα επιλογής ακριβής εξόδου ισχύος, προσαρμοσμένη στην κάθε ένδειξη. Είναι απλή στην λειτουργία χάρη στο FocusView mode που διαθέτει. Μέσω του συστήματος ασφαλείας NESSY παρέχει διαδραστική βοήθεια κατά την τοποθέτηση του ηλεκτροδίου επιστροφής.

Σύστημα Απολύμνασης & Καθαρισμού

Τέλος εγκαταστάθηκε ένα σύγχρονο σύστημα καθαρισμού και απολύμανσης ενδοσκοπίων SERIE1 της Soluscopeπροσφέροντας πλήρη ασφάλεια στους ασθενείς και στο νοσηλευτικκό προσωπικό. Τα Συστήματα Καθαρισμού & Απολύμανσης Ενδοσκοπίων της Soluscope προσφέρουν υψηλού επιπέδου πλύση και απολύμανση σε μόλις 21 λεπτά χρησιμοποιώντας 40% λίγοτερο νερό και χημικά. Επιπλέον είναι εξοπλισμένα με μεγάλη όθονη αφής 7″ ιντσών, προσφέροντας στον χρήστη ένα γραφικό περιβάλλον που επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργέις του.

Εγκατάσταση

Η εγκατάσταση και η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε από την έμπειρη ομάδα πωλήσεων μας παρουσία του Δρ. Κωνσταντίνου Δημόπουλου. Με την αναβάθμιση αυτή, ο Δρ. Κωνσταντίνος Δημόπουλος θα μπορεί να χρησιμοποιεί τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες της Γαστρεντερολογίας, παρέχοντας  κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες και ασφάλεια στους ασθενείς της Καλαμάτας.