Αναβάθμιση Ενδοσκοπικού Εξοπλισμού στο Ιατρείο του Δρ.Γεώργιου Μαυρογένη στην Μυτιλήνη

 

Ο Δρ.Γεώργιος Μαυρογένης, Επεμβατικός Γαστρεντερολόγος – Διευθυντής Υβριδικής Επεμβατικής Ενδοσκόπησης στο Mediterraneo Hospital, έγινε μέλος της οικογένειας του ELUXEO™, αναβαθμίζοντας το προσωπικό του Ενδοσκοπικό Ιατρείο στην Μυτιλήνη.

 

Άλλο ένα έργο της ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ Α.Ε. στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ο Δρ.Γεώργιος Μαυρογένης , Επεμβατικός Γαστρεντερολόγος – Διευθυντής Υβριδικής Επεμβατικής Ενδοσκόπησης στο Mediterraneo Hospital επέλεξε να εξοπλίσει το προσωπικό του Ενδοσκοπικό Ιατρείο στην Μυτιλήνη με το υπερσύγχρονο ενδοσκοπικό σύστημα ELUXEO™ με ενδοσκόπια ELUXEO™ 700 Series της Fujifilm Holdings Corporation, το οποίο προσφέρει την μέγιστη δυνατή διαγνωστική ακρίβεια στην γαστροσκόπηση και την κολονοσκόπηση.

Το Ενδοσκοπικό Ιατρείο του έχει επιπλέον εξοπλιστεί με ηλεκτροχειρουργικό workstation VIO®200S με τεχνολογία ENDO CUT® & σύστημα αργού APC 2 της Erbe Elektromedizin GmbH.

Το ιατρείο του πλέον διαθέτει 2 ανεξάρτητες και πλήρως εξοπλισμένες ενδοσκοπικές αίθουσες για την μεγαλύτερη άνεση των ασθενών.