8ο Συνέδριο Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. συμμετείχε στο “8ο Συνέδριο Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης” το οποίο διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης στις 25-27 Νοεμβρίου 2022, στο Ξενοδοχείο Crowne Plaza. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ιατρικής σχολής Αθηνών.

Για άλλη μια χρονιά η άριστα καταρτισμένη ομάδα της ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. συμμετείχε στο Πανελλήνιο Συνέδριο Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης παρουσιάζοντας στο περίπτερο της μηχανήματα και αναλώσιμα τελευταίας τεχνολογίας για την Γυναικολογική Ενδοσκόπηση από τους οίκους Erbe Elektromedizin GmbH, Comeg Medical Technologies, Clarius Mobile Health, Tontarra Medizintechnik, NouvagΜε τον συνδυασμό των μηχανημάτων και των αναλωσιμών από τους παραπάνω κατασκευαστικούς οίκους η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. προσφέρει ολιστικές και αποτελεσματικές λύσεις για όλες τις ανάγκες της Ενδοσκοπικής Χειρουργικής στον κλάδο της Γυναικολογίας. 

Αναλυτικότερα παρουσίαστηκαν στο Συνέδριο Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης:

Erbe Elektromedizin GmbH

Η υπερσύγχρονη ηλεκτροχειρουργική διαθερμία VIΟ3 της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH. Η διαθερμία VIΟ3 χρησιμοποιεί 15 τελευταίας γενιάς επεξεργαστές ψηφιακού σήματος με δυνατότητα 25 εκατομμύρια μετρήσεων/δευτερόλεπτο. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται η ανώτερη απόδοση του συστήματος και βελτιώνεται η αναπαραγωγικότα των ιστών. Η διαθερμία VIΟ3 δίνει την δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης μέχρι 6 εργαλείων. Η μεγάλη οθόνη αφής μαζί με την γραφική διεπαφή, διασφαλίζουν την βέλτιστη φιλικότητα προς τον χρήστη, επιτρέποντας του να έχει πάντα καθαρή εικόνα όλων των παραμέτρων.

Comeg Medical Technologies

Ο πλήρης Ενδοσκοπικός Χειρουργικός Πύργος SYMBIOZ Full HD της εταιρείας Comeg Medical Technologies. Το ενδοσκοπικό σύστημα προσφέρει εικόνα μοναδικής ποιότητας (CMOS sensor με Full HD resolution & 15-35mm Integrated HD Zoom). Βασισμένος στο γεγονός ότι κάθε χειρουργός έχει την δική του αντίληψη για το περιβάλλον εργασίας προσφέρει την δυνατότητα εξατομικευμένων προφιλ χρηστών που αποθηκεύονται σε προσωπική Smart Card. Τέλος με την τεχνολογία ISYME, όλες οι συσκευές του πύργου επικοινωνούν μεταξύ τους προσφέροντας την καλύτερη εμπειρία στον χρήστη.

Tontarra Medizintechnik GmbH

Παρουσιάστηκε η πλήρης γκάμα άκαμτων ενδοσκοπίων και λαπαρoσκοπικών – υστεροσκοπικών  εργαλείων της Tontarra Medizintechnik, τα οποία είναι συμβατά με όλους τους ενδοσκοπικούς πύργους της αγοράς. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο Υστεροσκόπιο/Ρεζεκτοσκόπιο GUBBINI που προσφέρει διάμετρο εργασίας 14.9 έως 18.5 Fr, παρέχοντας τεράστιες δυνατότητες στον ελάχιστα επεμβατικό τομέα της Υστεροσκόπησης. Με τον τρόπο αυτό προσφέρεται στους ασθενείς μια λιγότερο τραυματική χειρουργική επέμβαση. 

Nouvag

To TCM 3000 BL Morcellator της Nouvag, διαθέτει εύχρηστο πίνακα λειτουργίας που επιτρέπει τον έλεγχο της ταχύτητας των κοπτικών εργαλείων. Προσφέρει εξαιρετική απόδοση κοπής σε κάθε εφαρμογή λόγω των πολλαπλών κοπτικών διαμέτρου από 12mm έως 20mm. Τέλος με τα 3 προγράμματα Vario που διαθέτει, ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει το εύρος της ταχύτητας και να την ελέγξει μέσω του ενσύρματου ποδοδιακόπτη.

Clarius Mobile Health

Οι Ασύρματοι Υπέρηχοι της εταιρείας Clarius Mobile Health που αποκλειστικά αντιπροσωπεύουμε στην Ελληνική αγορά, αποτελούν την κορυφαία επιλογή για επαγγελματίες υγείας όλων των ειδικοτήτων που αναζητούν κορυφαία απεικόνιση σε προσιτό σαρωτή. Μέσω της σύνδεσης του με συσκεύες IOS ή Android οι υπέρηχοι της εταιρείας Clarius προσφέρουν ευκολία στην χρήση, φορητότητα και υψηλής ευκρίνειας σάρωση για απεικόνιση έως 40cm. Επιπλέον οι δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, οι εξειδικευμένες προεπιλογές και οι προσαρμόσιμες ροές εργασίας βελτιστοποιούν αυτόματα την απεικόνιση προσφέροντας στους επαγγελματίες υγείας μια απρόσκοπτη εμπειρία. Τέλος με την λειτουργεία τηλειατρικής Clarius Live, οι επαγγελματίες υγείας έχουν την δυνατότητα στέλνοντας έναν σύνδεσμο, να επιτρέψουν σε εξωτερικούς παραλήπτες να δουν την σάρωση τους, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο στην κλινική εξέταση.