8ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο SEUD 2022

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. συμμετείχε στο 8o Πανευρωπαικό Συνέδριο SEUD 2022 της Society of Endometriosis and Uterine Disorders το οποίο διεξήχθει στην Αθήνα στις 18-21 Μαίου.

 

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ συμμετείχε στο 8ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο SEUD 2022 της Society of Endometriosis and Uterine Disorders το οποίο διεξήχθει στην Αθήνα στις 18-21 Μαίου.

Το θέμα του φετινού συνεδρίου SEUD ήταν “Η πρόοδος συναντά την ασφάλεια και η εξέλιξη συναντά την γνώση”. Μέσα από ένα πρόγραμμα πολύ υψηλού επιστημονικού επιπέδου δώθηκε έμφαση στις τελευταίες καινοτομίες στους τομείς της ενδομητρίωσης, των ινομυωμάτων της μήτρας και της αδενομύωσης. Μέσα από διάφορες συζήτησεις, workshop και κεντρικές διαλέξεις, ιατροί και επιστημονικό προσωπικό ανέλησαν τις τρέχουσες θεραπευτικές και χειρουργικές μεθόδους, εξετάζοντας την πραγματική τους αξία καθώς και τις μακροπρόθεσμες συνέπειες τους.

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ συμμετείχε στο 8ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο SEUD 2022 ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Erbe Elektromedizin GmbHΗ πολύ έμπειρη ομάδα της εταιρείας μας, μαζί με τους Jens Bettin (Team Management Training) και Ralf Schuler (Product Marketing Manager) από την Erbe Elektromedizin GmbHπραγματοποιούσαν καθόλη την διάρκεια του συνεδρίου επιδείξεις των υπερσύχρονων ηλεκτροχειρουργικών μηχανήματων. Τέλος ο Jens Bettin (Team Management Training) πραγματοποίησε ομιλία με θέμα “Safety of electrical current in laparoscopy and modern generators”