7ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Διαγνωστική και Επεμβατική Υστεροσκόπηση

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ συμμετείχε στο 7ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Διαγνωστική και Επεμβατική Υστεροσκόπηση το οποίο διοργανώθηκε από την Β’ Μαιευτική και Γυναικολογικη Κλινική του νοσοκομείου ΑΡΕΤΑΙΕΙΟΥ σε συνεργασία με τον Όμιλο Ιασώ υπό την προεδρία του Καθηγητή Νικολάου Βλάχου, από τις 30 έως 31 Μαρτίου 2023.

Για άλλη μια χρονιά η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ υποστήριξε ως τεχνολογικός χορηγός το 7ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Διαγνωστική και Επεμβατική Υστεροσκόπηση. Για την Ηands-on εκπαίδευση των συμμετεχόντων παρήχαμε δύο πλήρη υστεροσκοπικά συστήματα νέας τεχνολογίας DUO-HD της εταιρείας COMEG Medical Technologies, πλαισιωμένα με το τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτροχειρουργικό workstation VIO-3 της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH. Η εκπαίδευση περιλάμβανε βασικές αρχές λειτουργίας και ασφαλή χρήση όλων των εμπλεκόμενων μηχανημάτων (κάμερα, πηγή φωτισμού, αντλία, διαθερμία). Οι συμμετέχοντες μπορούσαν να εκπαιδευτούν σε έναν από τους δύο σταθμούς εργασίας που είχαμε παρέχει, πραγματοποιώντας υστεροσκοπήσεις σε εξαιρετικής λεπτομέρειας προπλάσματα.

Την δεύτερη ημέρα οι συμμετέχοντες μπορούσαν να παρακολουθήσουν δια ζώσης ή διαδικτυακά, ζωντανά περιστατικά διαγνωστικών και επεμβατικών υστεροσκοπήσεων.