5ο Πανελλήνιο Συνέδριο IVF

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. συμμετείχε στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Ιατρών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΕΛ.Ε.Ι.Υ.Α) και η  Πανελλήνια Ένωση Κλινικών Εβρυολόγων (ΠΕΚΕ)

 

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. για άλλη μια χρονιά υποστήριξε με την παρουσία της 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο IVF. Διοργανωτές του συνεδρίου είναι η Ελληνική Εταιρεία Ιατρών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΕΛ.Ε.Ι.Υ.Α) σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Κλινικών Εμβρυολόγων (ΠΕΚΕ) και  έλαβε χώρα για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στο Ξενοδοχείο «Makedonia Palace» στις 16 – 17 και 18 Ιουνίου 2022.
Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. με εμπειρία περισσοτέρων των 30 ετών στον χώρο της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής διαθέτει αποδεδειγμένα την απαιτούμενη τεχνογνωσία, εμπειρία και ανθρώπινο δυναμικό, για να φέρει εις πέρας την υλοποίηση έργων κατασκευής και εξοπλισμού Μονάδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Πολλά παραδείγματα, με έργα κατασκευής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μπορείτε να δείτε εδώ.
H εταιρεία μας συμμετείχε ενεργά παρουσιάζοντας στο περίπτερο της καινοτόμες λύσεις για τον εξοπλισμό και την ασφαλή λειτουργία των Μονάδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής από τους πρωτοπόρους κατασκευαστικούς οίκους  Vitrolife , IVFtech,ASTEC, Narishige, eFertility, SparMED, TMC, RocketMedical, Hunter Scientific, ColdStash.
Παράλληλα κατά την διάρκεια του 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο IVF πραγματοποιήθηκαν ομιλίες και διαλέξεις από γιατρούς και εμβρυολόγους. Σκοπός τους ήταν η μεταλαμπάδευση της γνώσης αναφορικώς με τις μεθόδους και τεχνικές της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Παράλληλα αναφορά έγινε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ιατροί αυτού του αντικειμένου και οι μονάδες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, κατά την άσκηση του λειτουργήματος τους.