5ο AISDD 2022

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. συμμετείχε στo 5ο AISDD 2022 – Athens International Symposium on Digestive Diseases που διοργανώθηκε στις 1&2 Ιουλίου 2022 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

 

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. για μια ακόμα φoρά συμμετείχε σε συνεργασία με τις εταιρείες Fujifilm Holdings Corporation και Erbe Elektromedizin GmbH στο 5ο AISDD 2022 Athens International Symposium on Digestive Diseases.

Συνεργάτες

Επιστημονικοί συνεργάτες του συνεδρίου ήταν η Ελληνική Γαστρεντερολογική Εταιρεία και η Επαγγελματική Ένωση Γαστρεντερολόγων Ελλάδας. Το συμπόσιο υποστηρίχτηκε επίσης και από τους ακόλουθους φορείς: World Endoscopy Organization (WEO), European Society of Gastrointestinal Endoscopy (ESGE), Japan Gastroenterological Endoscopy Society, Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία και Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Παρουσία ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ

Κατά την διάρκεια της διήμερης εκδήλωσης, η εταιρεία μας συμμετείχε ενεργά στα περίπτερα των εταιρειών Fujifilm Holdings Corporation και Erbe Elektromedizin GmbH, παρουσιάζοντας μηχανήματα τελευταίας για την ειδικότητα της Γαστρεντερολογίας. Μάλιστα για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, εγίνε η επίσημη παρουσίαση του καινοτόμου απεικονιστικού συστήματος ColoAssistPRO και του υπερσύχρονου κολονοσκοπίου G-EYE® 700 Series.

Καινούργια Μηχανήματα

Το σύστημα ColoAssistPRO οπτικοποιεί την θέση του ενδοσκοπίου σε πραγματικό χρόνο αναπαράγοντας μια έγχρωμη γραφική παράσταση δίπλα στην ενδοσκοπική εικόνα. Το σύστημα ColoAssistPRO έχει σχεδιαστεί για να βοηθάει τους ενδοσκόπους να αντιλαμβάνονται την συμπερφιορά των κολονοσκοπίων κατά την διάρκεια μιας ενδοσκόπησης, να αναγνωρίζει τον σχηματισμό βρόγχων (loops) και να μειώνει την επιβάρυνση των ασθενών. Τέλος αποτελεί ένα εκπαιδευτικό εργαλείο, καθώς οι νέοι ενδοσκόποι έχουν την δυνατότητα να οπτικοποιήσουν πως πραγματοποιείται σωστά μια ενδοσκόπηση.

Το καινοτόμο κολονοσκόπιο G-EYE® 700 Series με το ειδικά ενσωματομένο μπαλόνι στην άκρη, προσφέρει στον ενδοσκόπο μια επίπλεον βοήθεια κατά την διάρκεια της ενδοσκόπησης. Όταν χρειάζεται, ο ενδοσκόπος μπορεί με την χρήση ενός πεντάλ να το φουσκώσει, πετυχαίνοντας έτσι το ίσιωμα των πτυχών του τοιχώματος του παχέος εντέρου. Με αυτόν τον τρόπο, βελτιώνεται η ανίχνευση των κρυμμένων πολυπόδων και αυξάνεται το ποσοστό ανίχνευσης αδενωμάτων (ADR). Επιπλέον οι ενδοσκόποι με την σταθεροποίηση του οπτικού τους πεδίου, μπορούν να επωφεληθούν τόσο κατά την διάρκεια του χαρακτηρισμού των πολυπόδων όσο και κατά την διάρκεια θεραπευτικών επεμβάσεων ESD και EMR.

Hands-on & Live Cases

Καθόλη την διάρκεια του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικά Hands-on σεμινάρια στα οποία η εταιρεία μας σε συνεργασία με τις εταιρείες Fujifilm Holdings Corporation και Erbe Elektromedizin GmbH παρείχε 4 πλήρους εξοπλισμένους ενδοσκοπικούς πύργους και 8 πλήρως εξοπλισμένα electrosurgical VIO3 workstations. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία με την βοήθεια και την καθοδήγηση των παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτών να χρησιμοποιήσουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και να εξασκηθούν πάνω σε δύσκολες ενδοσκοπικές τεχνικές.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν live cases στα ενδοσκοπικά τμήματα των Metropolitan Hospital και Ερρίκος Ντυνάν στα οποία η εταιρεία μας σε συνεργασία με τις εταιρείες Fujifilm Holdings Corporation και Erbe Elektromedizin GmbH παρείχε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σε μηχανήματα και αναλώσιμα για την πραγματοποίηση των περιστατικών. 

Partners Dinner

Τέλος, μας δόθηκε η ευκαιρία σαν ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ να διοργανώσουμε ένα όμορφο δείπνο με καλεσμένους όλους τους συνεργάτες μας από τις εταιρείες Fujifilm Holdings Corporation και Erbe Elektromedizin GmbH.