3ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «Υπογονιμότητα Γένους Αρσενικού»

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. συμμετείχε στο 3ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής με τίτλο «Υπογονιμότητα Γένους Αρσενικού».

 

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. και αυτή την χρονιά υποστήριξε με την παρουσία της το 3ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής με τίτλο «Υπογονιμότητα Γένους Αρσενικού» που διοργάνωσε η επιστημονική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Conception of Life», με τη συνεργασία της Institute of Life και της «Β΄ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών» στις 18-20 Μαρτίου 2022 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. με εμπειρία περισσοτέρων των 30 ετών στον χώρο της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής διαθέτει αποδεδειγμένα την απαιτούμενη τεχνογνωσία, εμπειρία και ανθρώπινο δυναμικό, φέρνοντας εις πέρας την υλοποίηση έργων κατασκευής Μονάδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής σε ολόκληρο τον κόσμο.
H εταιρεία μας συμμετείχε ενεργά παρουσιάζοντας στο περίπτερο της καινοτόμες λύσεις για τον εξοπλισμό και την ασφαλή λειτουργία των Μονάδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής από τους πρωτοπόρους κατασκευαστικούς οίκους  Vitrolife , IVFtech,ASTEC, Narishige, eFertility, SparMED, TMC, RocketMedical, Hunter Scientific, ColdStash.
Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν ομιλίες και διαλέξεις από γιατρούς και εμβρυολόγους καθώς και διάφορα εκπαιδευτικά σεμινάρια.