17 Ασύρματοι Υπέρηχοι στα Κέντρα Υγείας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας

Η 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας εμπιστεύτηκε την ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. για τον εξοπλισμό των κέντρων υγείας της με 17 υπερσύγχρονους ασύρματους υπερήχους.

 

Άλλο ένα πολύ μεγάλο έργο, για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι, ολοκληρώθηκε από την πολύ έμπειρη ομάδα του Υποκαταστήματος της ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ Α.Ε. στην Βόρεια Ελλάδα. Η Διοίκηση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας εμπιστεύτηκε την εταιρείας μας για την προμήθεια 17 Υπερσύχρονων Ασύρματων Υπερήχων C3 HD της εταιρείας Clarius Mobile Health, με τους οποίους εξοπλίστηκαν Κέντρα Υγείας που υπάγονται στην γεωγραφική κάλυψη της.

Ο Ασύρματος Υπέρηχος C3 HD της εταιρείας Clarius Mobile Health αποτελεί την κορυφαία επιλογή για επαγγελματίες υγείας όλων των ειδικοτήτων που αναζητούν κορυφαία απεικόνιση σε προσιτό σαρωτή. Μέσω της σύνδεσης του με συσκεύες IOS ή Android οι Ασύρματοι Υπέρηχοι της εταιρείας Clarius Mobile Health προσφέρουν ευκολία στην χρήση, φορητότητα και υψηλής ευκρίνειας σάρωση για απεικόνιση πλήρους σώματος έως 40cm. Επιπλέον οι δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, οι εξειδικευμένες προεπιλογές και οι προσαρμόσιμες ροές εργασίας βελτιστοποιούν αυτόματα την απεικόνιση προσφέροντας στους επαγγελματίες υγείας μια απρόσκοπτη εμπειρία. Τέλος με την λειτουργεία τηλειατρικής Clarius Live, οι επαγγελματίες υγείας έχουν την δυνατότητα στέλνοντας έναν σύνδεσμο, να επιτρέψουν σε εξωτερικούς παραλήπτες να δουν την σάρωση τους, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο στην κλινική εξέταση.

Η υλοποίηση του έργου αυτού πραγματοποιήθηκε σε δύο στάδια.

Στην πρώτη φάση εξοπλίστηκαν τα:

Στην δεύτερη φάση εξοπλίστηκαν τα:

Με την αναβάθμιση αυτή, οι επαγγελματίες υγείας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα Κέντρα Υγείας της γεωγραφικής κάλυψης της, θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τις πιο σύχρονες τεχνολογίες απεικόνισης, βοηθώντας τους στο πολύ δύσκολο έργο που επιτελούν.