25ο Ουρολογικό Συνέδριο

 

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. συμμετείχε στο 25ο Ουρολογικό Συνέδριο το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 6-9 Οκτωβρίου 2022, στο Grand Hyatt Conference Center of Athens.

 

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. συμμετείχε στο  “25ο Ουρολογικό Συνέδριο” το οποίο διοργανώθηκε από την Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία στις 06-09 Οκτωβρίου 2022, στο Grand Hyatt Conference Center of Athens.

Για άλλη μια χρονιά η άριστα καταρτισμένη ομάδα της ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. συμμετείχε στο Ουρολογικό Συνέδριο παρουσιάζοντας στο περίπτερο της μηχανήματα και αναλώσιμα τελευταίας τεχνολογίας για την ειδικότητα της Ουρολογίας από τους οίκους Erbe Elektromedizin GmbH, Dornier MedTech GmbH, Clarius Mobile Health, Electro Medical Systems (EMS), Palette Life Sciences και 3-D Matrix Medical TechnologiesΜε τον συνδυασμό των μηχανημάτων και των αναλωσιμών από τους παραπάνω κατασκευαστικούς οίκους η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. προσφέρει ολιστικές και αποτελεσματικές λύσεις για όλες τις πιθανές επιπλοκές στον κλάδο της Ουρολογίας. 

Αναλυτικότερα παρουσίαστηκαν στο 25ο Ουρολογικό Συνέδριο:

Erbe Elektromedizin GmbH

Η υπερσύγχρονη ηλεκτροχειρουργική διαθερμία VIΟ3 της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH. Η διαθερμία VIΟ3 χρησιμοποιεί 15 τελευταίας γενιάς επεξεργαστές ψηφιακού σήματος με δυνατότητα 25 εκατομμύρια μετρήσεων/δευτερόλεπτο. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται η ανώτερη απόδοση του συστήματος και βελτιώνεται η αναπαραγωγικότα των ιστών. Η διαθερμία VIΟ3 δίνει την δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης μέχρι 6 εργαλείων. Η μεγάλη οθόνη αφής μαζί με την γραφική διεπαφή, διασφαλίζουν την βέλτιστη φιλικότητα προς τον χρήστη, επιτρέποντας του να έχει πάντα καθαρή εικόνα όλων των παραμέτρων.

Dornier MedTech

Για πρώτη φορά στην Ελληνική Ουρολογική αγορά παρουσιάστηκαν τα ολοκαίνουργια μηχανήματα της Dornier MedTech.

Dornier Delta III: Αποτελεί την ναυαρχίδα στον κλάδο της εξωσωματικής (ESWL) λιθοτριψίας, με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως. To Dornier Delta III προσφέρει ισχυρή απεικόνιση, με μεγιστοποιημένη παροχή ενέργειας και βελτιωμένη αποτελεσματικότητα, υποστηρίζοντας τους ουρολόγους στην ανακούφιση και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των ασθενών του με Λιθίαση του Ουροποιητικού.

Thulio 100 W High Power Laser: Αποτελεί τo καινοτόμο Thulium Laser της Dornier MedTech με τεχνολογία Real Pulse. Η τεχνολογία Real Pulse προσφέρει τους συντομότερους παλμούς με τη υψηλότερη ισχύ μεταξύ άλλων laser thulium, που χρησιμεύουν στην καταπολέμηση της Λιθίασης του Ουροποιητικού και της Υπερπλασίας του Προστάτη (BPH).  Το νέο ισχυρό (100 W) laser της Dornier MedTech προσφέρει πλήρη ευελιξία και επιλογές με μια μεγάλη ποικιλία ρυθμίσεων (Dusting mode, Fragmenting Mode, Captive mode for Fragmenting, Enucleation Mode, Soft Tissue Mode for Coagulation) για τις ανάγκες της εκάστοτε θεραπείας. Τέλος το εργονομικό και φιλικό προς τον χρήστη γραφικό περιβάλλον διεπαφής του, σε συνδυασμό με το μικρό του μέγεθος καθιστούν το Thulio Laser ως την κορυφαία επιλογή της αγοράς.

Nautilus: Πρόκεται για τον νέας-γενιάς ευέλικτο ουρολογικό σταθμό εργασίας με εξαιρετική ποιότητα εικόνας της Dornier MedTechΤο νέο ουρολογικό workstation Nautilus προσφέρει στον ουρολόγο 360° πρόσβαση στην χειρουργική τράπεζα , είτε η επέμβαση χρειάζεται ακτινογραφία είτε όχι. Διαθέτει απεικόνιση υψηλής ανάλυσης από απεριόριστες γωνίες με τον εύκαμπτο ακτινολογικό βραχίονα (C-Arm). Ο διαχωρισμός του C-Arm από την χειρουργική τράπεζα επιτρέπει ένα εντελώς νέο επίπεδο ελέγχου κίνησης και βελτιωμένη προστασία από την ακτινοβολία, καθιστώντας το Nautilus ως πραγματικό game-changer στον κλάδο της Ουρολογίας.

Electro Medical Systems

To Swiss LithoClast Trilogy της Electro Medical Systems (EMS) αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την διαδερμική αντιμετώπιση της νεφρολιθίασης (PCNL). Προσφέρει ισχυρό θρυματισμό για την αποτελεσματική αφαίρεση λίθων σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Με την plug and play αρχιτεκτονική του το Swiss LithoClast Trilogy αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τους ουρολόγους καθώς είναι απλό στην εκμάθηση και εύκολο στην χρήση.

Clarius Mobile Health

Οι Ασύρματοι Υπέρηχοι της εταιρείας Clarius Mobile Health που αποκλειστικά αντιπροσωπεύουμε στην Ελληνική αγορά, αποτελούν την κορυφαία επιλογή για επαγγελματίες υγείας όλων των ειδικοτήτων που αναζητούν κορυφαία απεικόνιση σε προσιτό σαρωτή. Μέσω της σύνδεσης του με συσκεύες IOS ή Android οι υπέρηχοι της εταιρείας Clarius προσφέρουν ευκολία στην χρήση, φορητότητα και υψηλής ευκρίνειας σάρωση για απεικόνιση έως 40cm. Επιπλέον οι δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, οι εξειδικευμένες προεπιλογές και οι προσαρμόσιμες ροές εργασίας βελτιστοποιούν αυτόματα την απεικόνιση προσφέροντας στους επαγγελματίες υγείας μια απρόσκοπτη εμπειρία. Τέλος με την λειτουργεία τηλειατρικής Clarius Live, οι επαγγελματίες υγείας έχουν την δυνατότητα στέλνοντας έναν σύνδεσμο, να επιτρέψουν σε εξωτερικούς παραλήπτες να δουν την σάρωση τους, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο στην κλινική εξέταση.

Pallete Life Sciences 

Η Palette Life Sciences αποτελλεί τον κορυφαίο κατασκευαστικό οίκο στο κλάδο της Παιδιατρικής Ουρολογίας και κατασκευάζει το νο1 προϊόν για την αντιμετώπιση της Κυστεοουρητηρικής Παλινδρόμησης (Vesicoureteral Reflux) που ονομάζεται Deflux. Το Deflux αποτελλεί την κορυφαία, ελάχιστα επεμβατική και αποτελεσματική λύση για την καταπολέμηση της Κυστεοουρητηρικής Παλινδρόμησης (Vesicoureteral Reflux)Το Defluxείναι ένα τζελ, κατασκευασμένο από δύο φιλικούς προς τους ιστούς πολυσακχαρίτες, το Υαλουρινό Οξύ (ΗΑ) και το Δεξτρανομερές (Dx), το οποίο εγχέεται γύρω από το άνοιγμα του ουρητήρα για να αποτρέψει την επαναφορά των ούρων από την ουροδόχο κύστη μέσω των ουρητήρων.

3-D Matrix Medical Technologies 

Τα πανίσχυρα αιμοστατικά PuraStat και PuraBond της 3-D Matrix Medical Technologies αποτελούν την καλύτερη λύση για αιμόσταση. Τα παραπάνω συνθετικά αιμοστατικά που είναι σε μορφή προγεμισμένης σύριγγας, ενδείκυνται σε όλες περιπτώσεις που κατά την διάρκεια μια χειρουργικής επέμβασης η αιμοστάση με απολίνωση είναι ανεπαρκής και μη πρακτική. Τα αιμοστατικά της 3-D Matrix Medical Technologies διαθέτουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Καμία Προετοιμασία: Οι χειρουργοί δεν χρειάζεται να περιμένουν την προετοιμασία των αιμοστατικών κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης, ενώ πρέπει να διαχειριστούν την περιοχή αιμορραγίας. Αυτό μπορεί να είναι χρονικά κρίσιμο και δαπανηρό καθώς η διαδικασία παρατείνεται.

Δεν διογκώνονται: Τα αιμοστατικά της 3-D Matrix Medical Technologies δεν διογκώνονται μετά την εμφύτευση τους καθώς αποτελούνται από το πεπτίδιο RADA16

Διαφανή: Τα αιμοστατικά της 3-D Matrix Medical Technologies είναι διαφανή μετά την εφαρμογή τους, επιτρέποντας στους χειρουργούς να παρατηρούν εύκολα το σημείο της αιμορραγίας και να συνεχίζουν την διαδικασία τους μόλις επιτευχθεί η αιμόσταση.