Λευκός Σταυρός / The Athens Clinic
H ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. ολοκλήρωσε πρόσφατα με επιτυχία ένα από τα πιο απαιτητικά έργα της που περιλαμβάνει την κατασκευή δύο υπερσύγχρονων Ψηφιακών ModularΧειρουργικών Αιθουσών και του αντίστοιχου χώρου ανάνηψης και scrub στο νοσοκομείο Κλινική Λευκός Σταυρός / The Athens Clinic.

Για την κατασκευή χρησιμοποιήθηκε το αρθρωτό σύστημα κατασκευής νοσοκομειακών χώρων RooSy της Γερμανικής εταιρείας Medifa Healthcare Group που αποτελείται από στοιχεία τοιχοποιίας από ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί, στοιχεία οροφής με ενσωματωμένα ειδικά φωτιστικά LED, αυτόματες πόρτες χειρουργείου σύμφωνα με το ειδικά προσαρμοσμένο στο χώρο σχέδιο.

Επιπλέον, εγκαταστάθηκαν πλήρως Ψηφιακά Συστήματα Διαχείρισης των παραμέτρων των χειρουργικών αιθουσών (κλιματισμός, φωτισμός κλπ.) CONTROL PANELS καθώς και το πλήρες Ψηφιακό σύστημα διαχείρισης εικόνας SMARTOR της εταιρείας REIN MEDICAL, το οποίο αναλαμβάνει την ψηφιακή αποθήκευση εικόνων και video, την διασύνδεση των χειρουργικών αιθουσών με τα ψηφιακά συστήματα του νοσοκομείου PACS και HIS και τέλος την επικοινωνία των χειρουργείων με τov έξω κόσμο με δυνατότητες Broadcasting και Teleconference.

Τέλος, και στις δύο αίθουσες εγκαταστάθηκε το νέο ψηφιακό σύστημα διπλών προβολέων LED H!Light της Medifa Healthcare Group με αυτόματο σύστημα ActiveShadow Management που προσφέρει ιδανικές συνθήκες φωτισμού χωρίς σκιές.

Η ευελιξία, το υψηλό επίπεδο ασφάλειας και οι υψηλές προδιαγραφές υγιεινής που προσφέρει το αρθρωτό σύστημα RooSy το τοποθετεί ολοένα και περισσότερο στο επίκεντρο του σχεδιασμού των σύγχρονων νοσοκομείων για χώρους χειρουργείων, μονάδων εντατικής θεραπείας, μονάδων αποστείρωσης αλλά και εργαστηρίων IVF.

Δείτε Το Σχετικό Άρθρο